tiistai 11. toukokuuta 2010

Silta


Silta yli Moskva-joen kuvattuna melko tasan vuosi sitten. En ole valokuvaajana erityisen omaperäinen, ja arkkitehtuurin kanssa tapaan olla vielä tavallista rajoittuneempi ja otteeltani perinteisen raportoiva (noin ylipäänsä inspiroidunkin enemmän elävien asioiden kuvaamisesta).

Näkökulmaltaan tuoreempia kuvia ihmisten tekemistä rakennelmista - ja muustakin - löytyy vaikkapa vanhan kaverini Victor Jasonin uudenkarheasta Erratic Light-valokuvablogista. Kannattaa vilkaista!

2 kommenttia:

bear kirjoitti...

Tää on aivan mahtava kuva! mie tykkään tuost siun rajauksesta ja pehmeistä ja erinomaisista kontrasteista! :D mie tykkään noista niiteistä! ne on jotenkin niin mahtavan siistejä ettei ole tietoa hienommasta! tai jotain. :D

ja kiitos kivasta kommentista. :D mie yritän lisätä sinne jotain ihmishahmoja ja eloa. :D

Kati Parppei kirjoitti...

Hoi, kiitos kiitoksista! Itseäni tosiaan kiusaa, kun olen jotenkin niin juuttunut tähän informatiiviseen lehtijutunkuvitusmoodiin; pitäisi ihan vaihteen vuoksi yrittää joskus ottaa vähän taiteellisempaa näkökulmaa. Ehkä siinä on lahjakkaiden ja vähemmän lahjakkaiden ero; ensin mainittujen ei tarvitse varta vasten yrittää, vaan hienot ja erilaiset näkökulmat irtoavat ihan luonnostaan ;).